Spricka ..

2012-08-31 18:09:00 / 0 kommentarer ..


Jaa så kan det gå!
Idag i skolan tappade jag min mobil på golvet, Det gjorde faceplant med skärmen i golvet. Nu har jag en står spricka i den och mamma och pappa blev inte arga. Jag vill skicka in den på laggning men det kostar 2000 så jag får gå med den resten av livet. Blää! Otursdag! Det är därför det har vart så stressigt för mig i dag. Det har hänt massa saker. Den är inte särskilt snygg längre ..

Ahhhh!!!! -.-

2012-08-31 18:06:00 / 0 kommentarer ..


Förlåt att jag inte bloggar efter skolan eller innan skolan men jag har inte tid. Har vart så stressad idag. Vet inte vrf. Asså jag har tappat min mobil och ahh! Jag skulle egentligen kolla på film hemma hos Matte idag men jag ska passa min dumma lillebror -.- Mamma och Pappa ska på resturang i gen i göteborg. Så det blir ingen film med kompisar för mig :(. Iaf jag kom hem nyss och jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska iaf kolla på film hemma hos mig .. Fast själv. Haha helt forever alone. Nu ska jag gå ner och äta middag seeyaa!

Dagens Outfit.

2012-08-30 21:47:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagens outfit. Den är lite tråkig men jag hade iaf på mig det idag! Hade brottom till skolan i morse. I mon kommer de bli något snyggt iaf.
 
Linne / Lindex
Mjukis / H&m
Strumpor / Lindex

Pizza o sånt;)

2012-08-30 21:45:00 / 0 kommentarer ..


Haha sorry att jag inte bloggade förut jag var med några kompisar så gick vi ner och åt pizza efter skolan. Förlåt att jag uppdaterar dåligt men det har blivit jobbigare nu när skolan har börjat. Läxor! Har redan fåt 5 läxor. Engelska, Teknik, So, Spanska o Svenska -.- Aoop nu på kvällen var jag med Joel, Katja, Oskar, Emelie och Clara. Det var kul! Fast vi gjorde typ inget. Vi körde pantegöme fast jag orkar inte vara med, Jag suger på det xD. Nu ska jag göra so och Engelska läxan som är till i mon, Spanska läxan gjorde jag i går. Juste jag har matte till torsdag! Fuck 6 läxor!!! :@ Nu måste jag gå. I mon ska jag vakna halv 7 i gen för jag ska ducsha. Nu säger jag tack o hej! :)
Bilder från dagen ..
Linnea och Clara i bamba.

Emelie och Katja.

Jag, Emelie och Jakob.

Pizza!!!

Jag och Katja.


Ruuulig kväll!

2012-08-29 21:39:00 / 0 kommentarer ..


Haha har haft as roligt ikväll, Kom nyss hem. Jag var först med Emelie vi väntade på Joel i några minuter. Så hoppa vi på hans studsmatta. Sen kom Matte, Kasper, Jonte, Jackob, Clara och Katja. Vi typ gick runt och snacka. Vi ska tälta nån dag också det ska bli så kul! Nu gör jag spanska läxan och så väntar jag till Kasper och Matte loggar in på skype för jag ska skypa med dom. På spanskan ska man typ skriva om sig själv :P. Tröök. Sen har jag so läxa till fredag, Men jag gör den i mon. Är så fucking trött! Vill ba stanna hemma i mon. Aja nu ska jag skypea med bestiii och Matte seeyaa. Har inte så många bilder från idag.



Dagens Outfit.

2012-08-29 16:03:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagens outfit. Emelie tog den på mig i skolan. Hon är en bra fotograf ;)
 
Shorts / Lindex
Tröja / Emilia (asså inte min kompis utan en affär) :)
Skor / Vet inte faktiskt? Det är inte äkta converse.

skola dag 3.

2012-08-29 15:59:00 / 0 kommentarer ..


Idag var det inte bara tråkigt i skolan utan jobbigt! Jag har vart så trött så jag svimmat nästan. Jag kunde inte vara med Ebba och Sandra idag för jag har läxor och så vill jag sova. Just nu äter jag nudlar, Jag åt inte i skolan .. Asså det var köttfärslimpa och jag älskar det men det var typ 30 meter kö! Haha så jag och Emelie tog en knäckemacka. Nu måste jag gå för jag ska göra so läxan sen spanska läxan:(. Hate school!

Godnatt Babes!

2012-08-28 23:07:00 / 0 kommentarer ..


Hej hoppas ni sover nu? Det ska jag iaf göra nu. Imon ska jag gå upp kl6 för jag ska duscha. Aa som vanligt .. skola imon. Efter skolan ska jag vara med Ebba. Så det kanske inte blir nån bloggning på dagen utan på kvällen då. godnatt<3

Annie och Amanda.

2012-08-28 20:15:00 / 0 kommentarer ..


Jag kom nyss hem i regnet med blöta converse och blöta byxor. Inte så trevligt. Vi gjorde typ ingenting vi satt bara inne på gymnasiumet och snacka. Det regnade ju ute och vi ville ju inte bli blöta. Fast till slut gick vi ut och Annie sprang i väg och gömde sig, Jag o Amanda fick damp på henne. Nyss åt jag en glass 88 heter den eller nåt. Aaa nu ska jag bara vara inne och sitta vida datorn ikväll. I mon måste jag gå upp halv 7 för jag ska duscha! Döda mig!! :c. Jag vill gärna duscha för jag duschar varannan dag annars är det äckligt. Jag tycker det iaf! Nu ska jag gå ner och kolla på tv. Seeyaa! ♥
Annie gillar chips;)

Annie fixar sitt hår.


Skola dag 2.

2012-08-28 15:31:00 / 0 kommentarer ..


Idag var det tråkigt som vanligt! Haha vadå skolan e alltid tråkig? Jag kom nyss hem och ska snart äta för maten i bamba är världens äckligaste. Aja vi hade slöjd idag också jag ska göra ett öngott eller vad det heter, Till kudden asså. Vi hade sovmorgon också det var skönt! Snart kommer Annie, Jag ska vara med henne men vet inte vad vi ska göra. Nu ska jag gå ner och äta. Eller inte än men jag måste reda ut några saker. Det har sprids ett rykte om mig i skolan som inte är sant! Nån jävel har hittat på nåt. Såå aa är lite arg o ledsen. Men nu måste jag gå !
Emelie och Cissi på rasten.

Fia på slöjden :)


Sov morgon.

2012-08-28 08:01:00 / 0 kommentarer ..


Jaapp idag har jag sovmorgon till 9 och jag vaknade nyss.Första lektionen är no. Men nu ska jag ta på mig kläder, fixa mig och äta frukost. Idag ska jag gå med Emelie till skolam, That's good;). hejdå !

Godnatt babes!

2012-08-27 22:54:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag sova då. Har sov morgon i mon så jag går upp kl 8, Vi börjar 9. Nyss borstade jag tänderna som ni ser på bilden. Nu e dom fina;D. Aja godnatt !

Klänning.

2012-08-27 20:24:00 / 0 kommentarer ..


Provade nyss mammas klänning. Den passa as bra jag älskar den så mycket, Fast jag får inte låna den. Isf när hon inte vill ha den. Jag måste hitta en sån. Just nu gör jag ingenting .. Jag har vart hemma hela dagen och gjort ingenting. I mon har vi sov morgon till kl 9. Skönt att få sova lite. Men nu ska jag gå ner och dricka lite vatten, Är as törstig. Sen kanske jag tar och ser på en film för vad ska man annars göra? Orkar inte facebook har typ vart inne på det hela dagen. Ses då! :)

Skola dag 1.

2012-08-27 15:59:00 / 0 kommentarer ..


Idag var det en sådär dag i skolan. Jag var så trött så jag somna nästan på första lektionen. Fast sen blev jag piggare typ. Varför ska lektioner vara så långa? Amen iaf idag hade vi idrott också det var inte så kul. Eller jo först va det kul, Vi körde spökboll sen var vi ute och sparng. Det var tråkigt. I bamba var det ungspannkaka det var sådär gott. Gillar inte det så mycket. Sen var det spanska vi har fåt nya grupper, Och jag kom i en bra grupp eller jag tycker det iaf! Sen hade vi då håltimma. Jag var med Sandra, Emelie och Vevve då för dom hade också håltimma. Vi typ sprang runt och jaga varandra. Jag hade sån sko skav så jag sprang med strumpor. I mon ska jag ta andra skor! Aja nu får jag hitta på något att göra, Annars får jag bara vara hemma och softa :P.
Me and Emeliiie ♥
Cissi älskar maten.
Idrott.

Skola.

2012-08-27 07:16:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag snart dra till skolan. Jag ville gå tsm med Emelie dit men hon svarar inte på sin mobil! Jag går typ 20 i 8:) Japp första lektion so då buuu! Fast jag har idrott idag :D jag älskar idrott ! Nu ska jag äta mina frukost. Hejdå.

Syster!

2012-08-26 20:06:00 / 0 kommentarer ..


Sandra är som en syster för mig .. Jag kan berätta alla mina problem för henne o andra saker. Men jag älskar henne ♥ Aja idag gjorde vi inte så mycket. Vi väntade på Musse och Oskar i 1 halvtimma typ men dom kom aldrig. Så vi gick till stora gården och va med en liten kille som heter antonio och hans kompisar. Haha det va småbarn. Men ändå dom var roliga. Nyss duschade jag, Tagga skolan i mon min första lektion är so. Haha värsta dåliga skolstarten:P. Jag hatar so fast jag ska försöka göra mitt bästa :) Nää nu ska jag se på film "motecarlo" Heter den och jag ska äta chips. Hejdå!
Lite bilder från idag.

Drar ut :D

2012-08-26 16:44:00 / 0 kommentarer ..


Nyss åt jag, Jag åt lassanget och jag ska snart dra ut till Sandra. Jag har fåt lite kommentarer från några som vill att jag ska göra en rapp video för jag älskar att rappa. Jag tänkte faktiskt göra det :). Fast jag vet inte när iaf snart! Kanske lägger upp en dans video också. Aoop, Just nu bloggar jag och är inne på fejan. Som sagt jag ska snart ut med Sandra och jag vet inte vad vi ska göra. Vi ska nog gå till stora gården, Det finns alltid folk där. Jaa, Nu ska jag kolla facebook så jag måste gå. Bloggar ikväll <33
Kan inte lägga upp bild just nu.

Sandra ska sova över ♥

2012-08-25 20:29:00 / 3 kommentarer ..


Nu har Sandra kommit hem till mig hon va lite seg ;). Vi ska typ bädda till henne snart och så ska vi popa popcorn och äta pringels och kolla på en film den heter LOL. Miley är typ med i den om ni inte vet vilken det är? Nu måste jag gå för jag ska kolla facebook sen bädda till min älskling ♥♥♥

Regn/Polis

2012-08-25 20:26:00 / 0 kommentarer ..


Haha konstig rubrik? Men jag och Sandra satt under tak så skulle jag ta kort på regnet så kom det en polis bil. Haha dom förstörde bilden. Nää men nu har jag kommit hem. Jag o Sandra gick hem i regnet och vi hade bara en kofta xD.

Dagens Outfit.

2012-08-25 20:22:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagens outfit. Snyggt? Nu ska jag ut med Sandra igen. Jag har ätit och såå. Det känns som det kommer börja regna snart också, Aja skit i. Hejdå :)
 
Tröja / Lindex
Shorts / h&m
Kofta / Sandras kofta 

Sandriiis ♥

2012-08-25 20:19:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag, Sandra och Denniz på stora gården och chillar. Vi gör ingen ting. Det finns typ inget att göra när man är stor för mig iaf! Vi håller på med mobilerna och lyssnar på musik. No lifers? Haha!! Vi ska typ fra till stora gungan nu med några killar och efter det ska jag äta. Såå det var inget mer. Bloggar efter maten <3

Anton Hysen!!!

2012-08-25 20:15:00 / 0 kommentarer ..


Idag träffa jag Anton hysen på team sportia han skrev autografer och så. Häftigt! Jag fick en autograf och ett foto på oss. Han är så snygg haha! Asså vissa tycker det är nåt fel på han bara för han är bög? Det är inget fel! Helt normalt tycker jag. Men aja nu ska jag gå o gör nåt annat hejdååå.

Godis.

2012-08-25 20:13:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag och Sandra köpt godis för vi ska ha det ikväll. Sandra skulle kanske sova över hos mig och då ska vi ha godis. Haha jag svär jag kommer äta upp det innan. Men nu ska vi in på team sportia och träffa Anton Hysen :D

Chill ..

2012-08-25 20:10:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag och äter glass och kollar på america's dance nånting. Det är typ några grupper som dansar, Dom dansar as coolt! Skulle vilja kunna dansa som dom. Japp, Nu när jag har ätit upp min glass ska jag möta Sandra. seeyaa

As grym kväll igår!!!

2012-08-25 10:39:00 / 1 kommentarer ..


Hann inte blogga igår kväll för jag kom hem halv 12. Men iaf det va as kul! Typ bästa festen jag har gått på. Vi dansade och så kom det några killar, Så körde vi ringen o allt. Sen när nästan alla gick hem (några var ju kvar) Då körde vi sanning eller konka med killarna. As kul. Och nu när jag vaknade så kände jag mig bakis haha. Ni ska få se bilder från festen också det kommer här nere. Japp, Idag ska jag vara med Sandra o kanske Denniz. Jag och Sandra ska köpa godis, Jag ska köpa det till ikväll. Aja men nu måste jag gå för jag ska äta frukost.
Linnea och Karin.
Karin, Frida och Louise dansar loss !
Nästan alla tjejer.
Jag, Linnea o Eugenia.
Karin, Amanda, Eugenia och Linnea ;)
Jag o Amanda <3
Linnea och Eugenia.
Jag och Karin.
Jag och Eugenia ♥

Klar.

2012-08-24 16:15:00 / 0 kommentarer ..


Nu är jag fixad och klar. Hittade kläder till slut. Nu har jag gjort allt som stog på min check lista. Duschat, Hitta kläder, Äta, Sminka mig, Fixa mitt hår och Kollat lite på datorn. Men ändå det är bara 2 timmar kvar till det börjar varför hade jag så brottom? Haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag måste vänta till pappa kommer hem för han har prissenterna, Säger inte vad det är för Katja o Emelie kanske läser min blogg ;). Ni får veta i mon vad dom fick. Men iaf! Jag kommer nog inte hinna blogga i kväll, Kanske i mon isåfall. Så ha en bra o mysig fredag! ♥

Party tonight!

2012-08-24 13:54:00 / 0 kommentarer ..


Hejhej!
Nu ska jag duscha och fixa mig lite för jag ska på fest ikväll hemma hos Emelie o Katja. Vet inte ens vad jag ska ha på mig? Men jag ska leta efter kläder sen. Festen börjar kl 6 till 10. Så jag har 4 timmar på mig att fixa mig. Asså jag är as trött också vet inte om jag ska sova en timma sen duscha o sånt. Då kanske jag inte hinner? Haha jag är väldigt långsam för jag vill se perfekt ut :D. Nää men nu ska jag duscha, Sen ska jag vila. Seeyaa!

Fixat lite.

2012-08-23 21:01:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag tvättat bort mitt smink, Fixat mina kläder, Valt kläder till i mon, Fixat mitt hår. Det va lite att göra. Jag ska iaf inte lägga mig nu det är lite för tidigt så jag ska facebooka lite. Aa som sagt just nu är jag inne på facebook och lyssnar på musik på spotify. En sak jag ville säga också.
 
Följ mej på instagram, Lägger ut mer där än här, Mandaoo999 ♥
Tagga skolan i mon också, Vi ska få se vårat schema, Få våran skåp nyckel, Veta vilka skåp vi har :D

Tråkigt.

2012-08-23 20:02:00 / 0 kommentarer ..


Jag har haft så tråkigt idag asså efter skolan. Hade ingen att vara med. Alla hade typ fullt upp. Men jag va med Amanda och Dalia en liten stund sen gick jag hem för jag skulle steka pannkakor. Sen har jag bara kollat på tv och fixat lite på datorn. Eftersom jag har så tråkigt ska jag ta och se på fångad, Ohh juste :( Sista avsnittet av fångad va igår. Fuck!!! Vet inte va jag ska gö. Aja får hitta på nåt då:D Jag vet nog vad jag ska göra nu. Bloggar senare ;)

Naturhistoriska museet.

2012-08-23 14:30:00 / 0 kommentarer ..


Idag var klassen på naturhistoriska det var ganska kul där. Det var inte så stort så jag, Arvid, Musse och Chanisara gick runt i cirklar. Nu måste jag gå för jag äter glass och den smälter typ. Idag eller jag menar ikväll ska jag vara med Denniz o Amanda o kanske Linnea ;),
Musse och Arvid kollar på fåglar.
Elefant ..

Hihihi

2012-08-22 22:03:00 / 0 kommentarer ..


Kom inte på nån annan rubrik -.-
Idag har jag som sagt vart med kompisar. Vi gjorde inte så mycket vi gick mest runt och snacka. Jag, Amanda o Linnea gick in på kicks och frågade om vi fick lukta på Justin Biebers parfym så spruta hon på ett papper och jag har det hemma nu, Det luktar as gott ♥. Och så fick jag broshans autograf. Vilken tur dag jag har idag. Men nu ska jag se på fångad. Serien är snart slut:(. Chaoo! Juste vi va med Eros också ;)
Coolingar ..
;*
Eros cooling ;)

Dåligt väder idag :(

2012-08-22 21:58:00 / 0 kommentarer ..


Idag har det vart skit väder, Fast lite uppehåll. Nu sitter jag och Linnea på mc med Sandra och Vevve. Vi köpte varsinn sundae. Nu ska vi dra ut iaf. Vi ska möta Amanda.

Drar ut då.

2012-08-22 21:56:00 / 0 kommentarer ..


Blir ett kort inlägg för jag måste skynda mig till Linnea sen ska vi gå till Denniz o Amanda.

Om mig.

2012-08-22 14:42:00 / 0 kommentarer ..


Ni kanske inte vet så mycket om mig? Eller? Aja här kommer lite information om mig :)
 
1. Dansa o blogga är mitt halva liv♥
2. Jag vill bli rappare.
3. Jag sover med en nalle xD.
4. Jag trivs inte i min skola .. Fråga inte vrf :(
5. Jag är kär, Jätte kär ♥♥♥
6. är 13 år o fyller 14 den 16 maj ;)
7. Jag o min kompis Hanna fyller år på samma dag :D Erkänn coolt?;)
8. Är mest med killar, inte tjejer.
9. Jag började sminka mig i 5:an.
10. Jag tar jätte många kort på min själv xD.
Om ni har frågor fråga på? :D
 

Duschat + Fixa mig

2012-08-22 14:34:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag duschat och nu ska jag bara fixa mitt hår och sminka mig. Jag ska vara med Amanda snart eller sen. Just nu sitter jag i mitt rum vid min dator och är inne på facebook och lyssnar på musik på spotify. Har jätte tråkigt.  Försöker hitta nån jag kan vara med för Amanda kanske inte kunde. Hoppas hon kan !! Jag ber!! Nu ska jag iaf fixa mig. Chaoo!

Cykla är det värsta!!

2012-08-22 14:31:00 / 0 kommentarer ..


Idag har alla 7:or cyklat till nåt ställe minns inte vad det hette. Det var as jobbigt! Det var jävligt långa uppförs backar. Men det var inte så kul där .. För det regnade as mycket och jag frös o så. Men om det skulle vart sol så skulle det va as kul kanske ;). Aja men det fanns en pool där och vissa badade i den när det regnade. Sjuka? Ja! Nu ska jag iaf ta en dusch! :) Blev helt blöt och lerig när jag cyklade hem. Det bästa på hemvägen va att det va tvääär branta nerförs backar :D. Chaoo♥
Alla cyklar ..
Poolen.
Så här blöt var jag när jag kom hem .. Fast man kanske inte ser så mycket men jag var skit blöt;).

Paddlat kanot.

2012-08-21 21:28:00 / 0 kommentarer ..


Hej!
Sorry för jag inte blogga i går, Jag kom hem sent och så var det skola i dag och så. Min idag har alla 7:or paddlat kanot. Det var jätte roligt fast lite läskigt. Var as rädd för att kanoten skulle välta :O. Men iaf jag åkte med Linnea. Haha hon var värsta chef "höger" "vänster" Jag ba okej okej!. Nyss kom jag hem jag var med Eugenia, Amanda och Emilia. Vi gjorde inget speciellt bara satt på mc och snacka med Hiba, Karin och Dalia. Nu ska jag se på fångad och dricka min fanta exotic. Chaoo! I mon i skolan ska vi cykla nånstans och bada i en pool. Fast jag ska inte bada. Tråkigt .. -.- ♥
Vi vandrar!
Linnea i bussen.
Emilia och Louise in tha buss ..
Fina Karin ♥
...
Jag och Eugenia.♥
 

Vart med kompisar.

2012-08-19 23:07:00 / 0 kommentarer ..


Idag har jag bara vart med kompisar. Är bara lite förkyld så jag kan ju gå ut. Iaf! Jag var med Sandra, Eric, Amanda, Emilia och Linnea. Jag, Sandra och Emilia åkte runt i en kundvagn. Haha jag körde och dom satt i så välte den haha asg! Men aja så var vi på stora gungan. Hatar att gunga i den mår så jävla illa, Vet inte vrf? Nyss eller för 2 timmar sen så kollade jag på The hunger games den var läskig fast skit bra! Men lite seg i början. Men asså man vet alltid att dom goda kommer vinna så aa. Nu ska jag fortsätta facebooka lite. Ses väl i mon? Chaoo!

:D

2012-08-18 19:39:00 / 0 kommentarer ..


Hej! Vad händer?
Fattar inte varför jag är så pigg idag? Kanske för att jag har blivit lite friskare. Aja men nu har jag fixat nästan alla kläder. Det är lite kvar. Snart ska jag gå ner och äta kyckling klubbor med familjen. Efter det ska jag kolla om fångad har kommit ut, Om det inte har det så ska jag kolla på en film. Mmm sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ses!
Testade en gammal klänning, Det passade ganska bra:) Vad tycker ni? Är den fin? ♥

Frisk!

2012-08-18 15:21:00 / 0 kommentarer ..


Hejj allihopa 3 dagar kvar till skolan tagga! Nu är jag frisk eller inte helt jag är bara lite förkyld. Min näsa rinner hela tiden och så hostar jag. Annars är det bra. Nu ska jag ta en dusch. Jag orkade inte i går för jag har skit ont i huvudet. Men nu har jag tid. Efter jag har duschat ska jag fixa mina kläder. Det behövs röja om i lådorna! Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag. Ses!

Skol veckan.

2012-08-17 16:13:00 / 0 kommentarer ..


Omg fick nyss hem schemat från första skolveckan. Den är as grym! Vi ska typ på utflykt hela veckan. Jag längtar typ. Aja men nu måste jao gå.

Kollar på tv.

2012-08-17 16:09:00 / 0 kommentarer ..


Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Jag kollar på piff och puff. Det finns inga roliga pogram som går på tv. Om en halvtimma kommer mamma hem med hawaii pizza till mig. Nu ska jag sova lite.

Mår sämre :(

2012-08-17 11:19:00 / 0 kommentarer ..


Jaa i dag mår jag dåligare än igår. Hoppas jag blir bättre innan skolan börjar. Jag är så förkyld, Näsan rinner hela tiden. Och i bland har jag huvudvärk. Orkar inte blogga så mycket idag för jag vill mest ligga i sängen och sova. Snart kommer mamma hem med pizza också men jag vet inte om jag orkar äta. Kanske bloggar ikväll. Vi får se!

Mår bättre.

2012-08-16 22:57:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag vid datorn och ska snart lägga mig i sängen och läsa en frida tidning. Idag har jag ju mest vart hemma för jag har haft ont i halsen. Men det har gått över nu, Jag är mest förkyld. Idag åt jag soppa. (Kanske inte så spännande). Men what ever. Sen fikade jag, Mamma och lillebror det blev kladdkaka med glass. Sen har jag kollat på tv, Läst lite, Gåt ut på altanen och fåt lite frisk luft. Längtar till i mon:D. Säger inget än, Ni får vänta tills i mon. Chaoo! ♥

Tack mami<3

2012-08-16 14:19:00 / 0 kommentarer ..


Nu tittar jag på spiderwick eller vad den heter?. Och så äter jag glass med choklad sås. Tack mamma! Mamma är så snäll. Men jag har ju ont i halsen, Egentligen ska man äta pigelin då men vi hade ingen så .. :D. Japp undra vad jag ska göra resten av dagen. Bloggar senare. Chaoo!

Watching tv.

2012-08-16 14:17:00 / 0 kommentarer ..


Nu tittar jag på tv. Inga roliga pogram går nu, Boooring. Det är så tråkigt att vara sjuk. Men aa nu ska jag ta och äta frukost. Sen kanske kolla på film. Japp men iallafall nu ska jag fixa mina mackor.

Sjuk ..

2012-08-16 11:09:00 / 0 kommentarer ..


Då är man sjuk. Har lite ont i halsen och ont i huvudet. Så idag blir det att stanna inne och kolla på tv eller nåt. Egentligen skulle jag vara med Linnea, Men vi bestämde en annan dag istället. Nu ska jag gå ner och ta en panodil, Sen ska jag äta frukost. I dag ska jag duscha också. Något har man att göra i dag iallafall! Chaoo!

ICA!!!

2012-08-15 21:07:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska vi ner till Ica för Amanda ska köpa en present åt Dalia. Hon kommer hem i mon. Shiit vad roligt! Men aa nu eller jag menar snart efter vi har vart på ica ska jag dra hem för jag är jätte hungrig. Ska nog laga nudlar ;). Men nuy måste jag gå! I kväll ska jag se på film (Som vanligt) Hehe. Juste, I mon ska jag vara med Linnea.
 

In Tha Weater ♥

2012-08-15 21:03:00 / 0 kommentarer ..


Nu busar jag och Cissi i vattnet. Vi rider på varandras ryggar och sånt, Det är as kul! Karin tog fotot om ni ville veta .. Amanda thai kommer också hit snart. Jag vill dra hem men vi måste ju vänta på Amanda. Hon cyklar och då kan hon skjutsa mig ner. Vissa tycker vimmersjön är äckligt .. Det tycker jag också men vart ska man bada? Om man är jätte varm är vimmersjön det närmsa stället. Aja men hejdå!

Upp och bada!

2012-08-15 21:00:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag Cissi o Karin upp och bada i vimmersjön. Vi skulle hämta pengar hos mig för vi ska köpa chips som vi ska ha med oss. Nu ska vi cykla ner till Karin. Detta blev ett kort inlägg för jag har brottom.

Crazy.

2012-08-14 22:03:00 / 0 kommentarer ..


Det här är två helt galna tjejer so har damp oftast. Haha nää det här är jag och Hanna. Nu ville jag också bara blogga fast jag hade inget att blogga om så jag bara bloggar oseriöst nu. Juste fångad har ju kommit ut. Ska ta och se den. Sen ska jag ta och se klar sex and the city. Såg bara halva i går för den är 2 timmar lång! Nu måste jag gå .. Eller jag måste inte men jag ska kolla på film. Chaoo!

Jaooop!

2012-08-14 22:01:00 / 0 kommentarer ..


Visste inte vad jag skulle ha för rubrik ..
Men i dag gick vi mest runt och satte oss sen gick vi iväg. Sen sprutade Eros med vatten pistol på mina byxor så det såg ut som om jag hade kissat på mig. Men jag fick låna shorts av Karin. Hon är så snäll! ♥ Sen har vi vart vid ica och köpt massa saker. Sen gick vi till stora gungan fast bara typ 5 min. Och nu är jag hemma och dricker festis och godis bilar som jag fick av Amanda. undra vad man ska göra i mon? Jag får se;)

Smart ..

2012-08-14 21:56:00 / 0 kommentarer ..


Haha hej nu sitter jag, Eric, Irena, Hanna, Erika, Amanda o Karin på mc och Erika kom nyss med sin glass hon köpte .. Haha hon tappa den på golvet xD så smart! Nä men den typ bara ramla. Aaaop hon har frågat om en ny nu. Snart ska vi gå här ifrån vet inte vart?. Vi väntar på Denniz också som kommer om 2 timmar typ. Han har vart hos sin moster eller nåt och nu ska han åka tåg hem. Nu måste jao gå!

Vitamin vatten.

2012-08-14 21:46:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag köpt min andra vitamin vatten. Den här var godare än den i går iaf! Jag har snart drukit upp den typ .. Men jag tror inte att jag ska köpa sån varje dag .. Jag vill inte slösa pengar. Har typ 100 kr i min plånnbok elle nåt. I bland köper jag kanske.

Beutiful girls ♥

2012-08-14 21:44:00 / 0 kommentarer ..


Det här är mina underbara tjejer! Dom är så schyssta och snälla. Iallafall! Jag är med dom nu och vi gör typ inget. Men en sak .. Ni borde bli vän med dom här tjejerna dom är bäst! Efter mig .. Haha lite konstigt inlägg men vill bara blogga om nåt :)

Eric är seg!

2012-08-14 21:41:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag på min altan och väntar på Eric. Annie kommer också förbi för att hämta sina brillor, dom rosa. Men jag har lite batteri på min mobil så det här får bli ett litet inlägg för jag vill inte slös batte. Oj, Nu fick jag ett sms från Eric. Jag ska gå mot nåt dagis. Aja ses!

Festis.

2012-08-13 22:33:00 / 0 kommentarer ..


Idag har det vart en as kul dag! Fast den vitamin vatten jag köpte smaka spy. Fast jag drack upp den ändå, Jag måste. Jag och Sandra var med jätte många förut. Typ 8 pers. Och nu på kvällen var vi med Eros och vi kasta runt en flaska med fanta i. Jätte kul! Men nu sitter jag på mitt rum och dricker päron festis och jag ska se på fångad sen sex and the city 1. Jag vet att det är lite konstigt att se 2:an först men jag har sett den minst gånger så jag såg den först. Det var skit läskigt att gå hem. Men Sandra gick med mig såklart! Men ändå jag trodde jag skulle dö! Haha nej. Men nu måste jag gå. I mon ska jag vara med Sandra och Eros. Om 1 vecka börjar skolan också det ska bli kul! NOT!!!!!

Bäst är vi!

2012-08-13 22:27:00 / 1 kommentarer ..


Jag och Eric är bäst på att laga nudlar. Fast han failar. Jag är bättre än honom. Han gör ju fel! Han tar vatten i kastrullen sen lägger han i nudlarna. Man ska låta vattnet koka sen läggar man i dom. Så mamma var tvugnen att hjälpa honom. Haha! Men aa vi åt upp nyss och nu ska vi möta Sandra. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Joo, Jag ska köpa sån där vitamin vatten elle vad det nu är. Jag ska börja dricka 1 sån varje dag. 

Kina gungan.

2012-08-13 22:24:00 / 0 kommentarer ..


Nu gungar vi på kina gungan om ni vet vad det är? Matheus och Oliver kom också hit, Fast vi bryr oss inte om dom det är bara Eric som är med dom. Japp, nu gungar Karin Linnea och hon skriker as mycket. Damp? Haha nää jag skriker också när jag gungar på den. Nu vill jag iaf dra här ifrån! Och Linnea och Karin ville också gå så vi går någon annan stans nu. Eric lämna ju oss bara så .. What ever.
 

Roliga människor.

2012-08-13 22:19:00 / 0 kommentarer ..


Jag sitter vid en bänk helt forever alone medans damp barnen bredvid mig skrattar. Dom e typ fulla. Vet ni hur dåliga skämt dom säger? Aja medans dom sitter där och dampar bestämde jag mig att blogga. Dom bryr sig ändå inte. Nu frågar dom vad jag gör. Men aja nu ska vi gå och möta Eric. Jag, Karin, Sandra och Linnea. Om ni undrade vilka "vi" var:). 

;(

2012-08-13 11:15:00 / 0 kommentarer ..


Jag e så jävla ledsen hur folk kan bete sig så jävla fult! Vad har jag gjort er? Läs inte min blogg om ni bara ska kommentera fula och dumma saker till mig! Fast vissa kommentarer e jätte snälla och det blir jag jätte glad av. Men som komentarer som : Jävla miffo, Du e ful, Hatar din blogg, Du sjunger dåligt. Och så är det jävligt fegt att skriva anonym .. Skriv ert riktiga namn ist. Jag blir inte arg på er jag blir argare när ni skriver anonym. Så snälla alla "haters" Kolla inte min blogg då! Om ni ska kommentera sånt. Omg så löjligt .. Ni som har kommenterat snälla saker ni är guld ♥♥ Dom andra kan dra åt helvete ..

Nu på kvällen.

2012-08-12 22:15:00 / 0 kommentarer ..


Nu på kvällen så gick vi bara runt och Eric skada typ sin tå så kan kan inte gå. Stackarn :(. Haha. Nu ska jag hem för mamma ringde och sa att jag skulle hem ;). I mon ska jag passa min lillebror i några timmar. Efter det ska jag nog dra ut. Men nu ska jag äta popcorn och kolla på "Sex And The City 2".

Xubi.

2012-08-12 22:11:00 / 1 kommentarer ..


Nu har jag äntligen köpte min xubi, det är min favorit dricka! Jag, Sandra, Amanda och Karin väntar på den sega Eric vid grönsaks huset. Vi har typ damp! Vi skriker och allting. Och så sjunger vi hela tiden "Call me mabye". Sjuka männikor. Nu ska vi gå mot Eric för han sa att vi skulle gå och möta han. Sen vet jag inte vad vi ska göra.
Karin.
Jag ser helt miffad ut för jag glömde ta på mig mascara.
Soft mannen ;).

Nudlar.

2012-08-12 22:04:00 / 0 kommentarer ..


Nudlar är det godaste man kan laga! Om man är så där lite hungrig så lagar man det bara. Som sagt jag älskar nudlar. Jag kan äta det 24/7. Medans jag äter så kollar jag på ett avsnitt av fångad. Efter jag har ätit ska jag möta Sandra sen ska jag ta med mig pengar och köpa en xubi.

Badat klart!

2012-08-12 22:02:00 / 0 kommentarer ..


Det var inte så varmt i vattnet. men det var as kul och bada. Jag och Sandra lekte Titanic i vattnet. Haha efterblivna e vi ;). Nää men vi typ busa lite. Nu ligger jag och solar och alla andra sitter typ bredvid mig och snackar. Jag är forever alone liksom. Nu ska vi ta och gå hem. Jag måste hem och äta. Duschar gör jag i mon. :).

Bada.

2012-08-12 21:57:00 / 0 kommentarer ..


Det här får bli ett kort och snabbt inlägg. Nu ska jag upp och bada med Linnea, Oliver, Sandra, Amanda o Karin. Dom andra typ gick. Men nu måste jag skynda mig för att vi ska mötas. Bloggar när jag är vid sjön.

Sitter på bänken.

2012-08-12 21:55:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter vi på bänken Karin, Eric, Irena, Sandra, Hiba, Amanda, Amanda och Linnea sen var det ingen mer .. tror jag. Vi typ chillar här och vissa leker på lekplatsen. Vi ska snart dra ner till ICA. Och kanske bada sen. Vi ska ner till ica bara för Amanda K ska köpa sin Xubi. Tror jag ska köpa en sen. Men nu måste jag gooo awayy. 

Godmorgon!

2012-08-12 11:25:00 / 0 kommentarer ..


Godmorgon Godmorgon alla lädare!
I dag ska jag vara med några kompisar. Som vanligt. Jag vaknade nyss bara för Denniz ringde mig. Men jag skulle ändå gåt upp nu kl är ju mycket. Jag gick o la mig kl 2 i går för jag såg också sex and the city 2, Fast bara halva. Ska se resten i kväll. Nu ska jag gå ner och äta frukost. Chaoo!

Myskväll o film.

2012-08-11 23:09:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag kolla på film den heter What happens in vegas nånting. Och så ska jag äta mitt godis som jag köpte i dag. Nu på kvällen var jag med några kompisar och min kusin. Det var kul. Men det var as läskigt att gå hem. tur att Eric var med. Men aa nu måste jag kolla på film så det inte blir försent. Chaoo!

Missa bussen!

2012-08-11 22:59:00 / 0 kommentarer ..


Japp nu sitter vi på en buss station. Vi sprang till den för bussen körde förbi oss. Men vi missa den så vi ska vänta lite här tills vi inte orkar vänta mer. Annars går vi till Nödinge. Fatta! Vi går från alafors till nödinge. Mina ben kommer vara .. slut. haha. Men förut köpte jag en påse godis med coola nappar och fanta exotic. Asså Amanda e dum i huvudet! Hon sitter/ligger mitt i vägen haha. Vi luffar vettni. Men aa vi börjar gå nu så jag bloggar när vi e frame kanske ;). Chaoo
Hon sitter mitt i vägen;) En bil kan komma förfan amanda!

Amandas mormor

2012-08-11 22:54:00 / 0 kommentarer ..


Nu är vi hemma hos Amandas mormor. Amanda skulle äta och jag fick också äta där men jag ska typ hem snart och grilla. Vi sitter här as länge för Manda vill aldrig till nödinge. Hon väntar .. för att hon ska fråga om pengar så hon väntar till sin mormor e själv. Jag tycker det är pinsamt att va hemma hos andra folk. Lite blyg asså. Men det gick bra. Nu ska Amanda gå ner till kiosken och köpa en annanas dricka. Chaoo!

Sitting on tha buss;)

2012-08-11 22:50:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag och Amanda på bussen. Vi har VÄLDIGT kul haha. Amanda har så dålig humor så jag dör! Jag svär hon tråkar ut mej;) Nää men snart ska vi av. Typ vid en busshållplats vid friaskolan. Chaoo!

Väntar på bussen ..

2012-08-11 22:48:00 / 0 kommentarer ..


Nu väntar jag och Amanda på bussen som kommer om 4 min. Vi är i trollevik och vi ska till Amandas mormor i alafors. Nu kommer bussen om 0 min. Så jag måste gå nu typ. För jag ser bussen. Yeppi.

Lindex o Ica

2012-08-11 15:40:00 / 1 kommentarer ..


Nyss var jag på lindex o ica med mamma. Vi var tvugna att skynda oss på lindex för dom stängde kl 3 och vi kom 55. Men jag köpte 2 nya bhar. Ni ser ju bara en på bilden men den andra har jag på mej. Den ser lika dan ut fast ljusblå. också köpte jag julia o frida tidning. Nu har jag nåt att läsa ikväll. Men nu måste jag skynda mig att möta Amanda. Hon har säkert väntat as länge nu. Chaoo!

:(

2012-08-11 13:45:00 / 0 kommentarer ..


Idag skulle jag egentligen till varberg, Men jag kände mig lite dålig i går och så behövde jag sova. Dom senaste dagarna har jag lagt mig typ kl 1 eller kl 2. Och jag orkade liksom inte gå upp kl 9. Jag skulle till varberg med min mormor och träffa min sysling Felicia och hennes familj, Sen skulle vi till en marknad som heter Sjönevad marknad. Jag brukar gå till den varje år. Så nu får jag vänta till nästa år :(. Men nu tänker jag så här: Jag skulle gåt upp kl 9 i morse. Jag ångra mig typ xD. Men istället ska jag vara med Amanda. Så just nu väntar jag på den segisen. Chaoo!

Liseberg.

2012-08-11 13:40:00 / 0 kommentarer ..


Aa i går var jag på liseberg med Jennifer och hennes familj. Kunde inte blogga i går för vi åkte tidigt och jag kom hem typ kl 12. Då var jag döds trött! Men aa kul var det iaf! :D. Längtar redan tillbaka. Men asså dagen gick så fort, Plötsligt var kl 8 och det var 3 timmar kvar. Asså liseberg stänger kl 11. Så jag ba noooo! haha. Nu ska ni få se lite bilder. Chaoo!
Jag och Cecilias åkband.
Jag o Jennifer köpte kanin öron.
Nu åker vi kålerado!
 
 
 

Grillfest.

2012-08-09 20:14:00 / 1 kommentarer ..


Nu har grillfesten börjat och alla har kommit. För länge sen. Nu ska jag visa lite bilder. Idag grillade vi ju så vi åt kött och potatisgratäng. Snart ska vi också äta kladdkaka med med glass. Och i mon ska jag gå på liseberg, Jag ska sova över hos Jennifer. Och då ska jag följa med hon och hennes familj.
Pontus, Rasmus o Emil.
Pappa o Anders.
Alla vuxna typ ..
Min kusin Jack.
Emil, Liam o Alex.
Vilken snygging ;) haha. Det här är jag.
Jag o Alex kramas.
Kram kalas.
 

Länkbyte!

2012-08-09 14:35:00 / 0 kommentarer ..


Länk byte med Micaela ! Kolla hennes fantastiska blogg ♥ Den är jätte bra (Y).
 
http://blondeandretard.blogg.se
Det går inte att tryka på bilden jag vet inte hur man gör. Men ni får kopiera länken! :)

Party Party!

2012-08-09 14:00:00 / 1 kommentarer ..


Det här är dagens fest outfit. Den kanske inte ser så festlig ut men ville ha dom här kläderna. Gästerna har inte kommit än så jag kan ta det lite lungt. Måste iallafall fixa mitt hår lite mer. Sen ska jag gå ner och välja musik. Det ska ju va musik på fester vet ni väll ;). Haha! Men nu måste jag gå. Bloggar antingen ikväll, I mon eller om jag får nån tid i dag. Kommer ha fullt upp. Chaoo!

Ducha .. Check!

2012-08-09 13:55:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag iaf duschat. Det var skönt! Men nu ska jag bara hitta kläder och sminka mig. Just nu letar jag efter en bra bh som jag aldrig hittar. Måste skynda mig! Jag kan ju inte gå utan bh haha. Nu hitta jag den!! Haha den låg under mitt täcke i sängen. Haha ofta jag har lagt den där, Det minns jag inte:). Chaoo!

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!