30/9.

2012-09-30 19:53:54 / 0 kommentarer ..


Idag har jag bara vart med Clara, Matheus och Oliver sen kom Joel. Eric kunde inte komma, Han kom hem så sent. Men vi gjorde inget speciellt vi gick lite till gymnasiumet och kolla på en handbollsmatch. A chilla lite.
 
Nu på kvällen var alla hemma hon Katja, Förutom jag, Emelie och Denniz. Vi kände oss lite utanför och Matte sa att Katja och Clara snacka skit om oss. Fast det var inte sant. Sen hände det lite problem. Aja nu äter jag popcorn och ska kolla på en film. Eller kanske skypa istället.

memories ♥

2012-09-30 10:36:00 / 0 kommentarer ..


Det här är jag när jag var ungifär 3 eller 4. Haha saknar den tiden♥ Vill bara sopla tillbaka. 
Minnen är så fint! I går kväll satt jag och kollade på massa bilder från 2001 och 2002. Jätte liten var jag då! och nu är jag tonåring :O. Haha tiden går snabbt! ;)
 

Waaa! :/

2012-09-30 10:34:13 / 0 kommentarer ..


Att killar kan vara sånna idioter! Om ni vill veta hur det gick till mellan mej och Kasper får ni fråga på facebook för jag tänker inte skriva här. Aja, Nu är jag inne på facebook och chattar lite med folk. Eric kommer hem idag! Jag ska vara med han, Om ni inte minns så var han min kusin ;). Vi ska vara med Matheus, Clara och Denniz tror jag. 
 
Sol idag! Ser jätte skönt ute men det är säkert tvääär kallt. I mon är skola också .. Har musik prov på onsdag och jag har inte tränat:O. Jag ska nog lägga mig i min säng och tänka lite .. Asså känslor och sånt. Vill glömma vissa saker.
 
Juste om ni vet vad Berlin marathon är, Vet ni? Aja i allafall, Min pappa springer det idag. Det är i tyskland och jag såg han på tv förut. heja PAPPA! haha som om han kommer vinna? Haha nej jag skojar bara men hoppas det går bra papsen. Nu ska jag lägga mig i sängen ..

Killar ..

2012-09-30 01:27:18 / 0 kommentarer ..


Jag och Kasper har gjort slut. Kände inte så mycket, Vill bara vara vän med han. Nu är jag singel kvinna. Det är skönt! Fast jag gillar en annan. Men om jag blir tsm med han så kommer alla tycka jag är player såååå aa är singel ett tag. :) Nu skypar jag med Matheus och Denniz. Haha klockan är typ halv 2. Men aja gonatt 

Fest hos Matheus! :D

2012-09-29 22:34:21 / 0 kommentarer ..


Jag kom nyss hem från Matheus. Det var typ fest hos han. Vi hade as hög musik och dansa loss! Aja det var kul. Dom som va med var Clara, Annie och Oliver. Matheus såklart också.
 
Elin och Saga hade fest också idag, Så jag, Annie och Clara drog till nol med moppen. Haha det såg jätte kul. Elin bjöd in oss men vi orkade inte vara där så vi åkte tillbaks till Nödinge. Har inte gjort så mycket idag. Bara vart vid torget, Chillat, vart med kompisar o åkt moppe.
 
Nu ska jag kolla på film och äta pringels. Vet inte vilken film jag ska kolla på, Får väl hitta nån bra i allafall!
Här kommer bilder från hela dagen:)
 
 
 
 
 
 

Uttt!<33

2012-09-29 12:59:13 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag snart dra ut och möta Clara. Sen måste vi få tag i Emelie också. Hon har vart på ridning, Och hon slutar nu. Jag skulle egentligen till Matheus fast jag skiter i det! Vi kan gå dit sen haha. Aja just nu så .. gör jag ingenting.

Godmorgon!

2012-09-29 11:38:03 / 0 kommentarer ..


Vaknade för 1 timma sen och gick ner och åt frukost sen duschade jag. Jag har svårt för att hitta kläder så det tog typ 20 min haha! Aja nu sitter jag och bloggar, Och så har jag en handuk i håret. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag tror jag ska dra till Katja snart, Eller Matte. Men nu ska jag fixa mitt hår och sånt. ses!
 

Chill typ, Haha?

2012-09-28 17:40:40 / 0 kommentarer ..


haha kom inte på nån rubrik.
Jag var nyss med Matheus, Oliver och Eros. Vi var vid rampen sen kom Jonte, Kasper och Jacob. Dom typ skejta som vanligt. Jag gick i från dom för jag skulle hem och äta .. PIZZA!
 
Jag ska snart ner och äta, Det är sån pizza man värmer i ugnen och det tar typ 20 min. Efter det ska jag vara med Annie. Vet inte vad vi ska göra? Åka moppe i allfall! Äntligen ringer hon, Undrar vart hon har varit? Aja men nu måste jag gå och äta.

Kommit hem.

2012-09-28 14:56:21 / 0 kommentarer ..


Heeeej!
Nu har jag kommit hem. Eller jag kom hem för längesen men jag orkade inte gå upp och blogga då. jag satt och kollade lite på tv.
 
Just nu har jag inget att göra. Katja, Emelie och Clara ska till bandy, Fast när dom kommer hem ska jag vara med dom. Dom kommer hem runt 7. I allafall jag försöker få tag i Annie, jag vill vara med hon. Juste! Jag skulle vara med Matheus när han slutar .. Pallar nog inte. 
 
Det ska bli så roligt i kväll! jag ska vara med jätte många kompisar. Ett helt gäng typ. Aaa osså ska vi typ vara ute till 12 och göra lite roliga saker :D.
 
Det var sådär kul att stå i ungkan idag .. Vi var tvugna att städa korridorena och alla bord i bamba. Hade också världens huvudvärk idag. Nu ska jag vila lite. Hoppas Annie ringer snart!!!!!

Ungkan.

2012-09-28 09:54:00 / 0 kommentarer ..


Det var inget no prov idag, Det var inställt. Ahh! Jag som ville ha prov. Iallafall nu sitter jag,emelie och Chanisara i vårat cafe ungkan i våran skola. Det är väldigt stressigt. Aja nu kommer massa folk. Så jag måste gå.

27/9.

2012-09-27 20:31:11 / 0 kommentarer ..


Sorry för att jag inte har bloggat idag. Jag följde med Katja på ridningen. Det var ganska tråkigt att sitta och kolla haha! Efter skolan var jag ju med Katja och emma och några andra cp killar .. Vi pratade om bion. Jag, Katja, Kasper och Jacob skulle egentligen gå på bio i mon men det blev inget. :/
 
Nu på kvällen var jag hemma hos Katja. Joel, Clara och Matheus var där också. Vi hoppade på varandra och busade lite, Och snacka lite. Vi ringde Kasper också fast han svarade inte :(. Sen låg jag på magen så kom Clara och hoppade på min rygg .. Jag kunde inte andas så bra. Jag började gråta och blev yr. Tack Katja för att du hjälpte mig! Hon sa att jag skulle ställa mig upp och hålla upp händerna .. Jag blev jätte rädd. Men jag är inte arg på Clara, Hon visste inte att det kunde hända så :) 
 
Nu ska jag äta hamburgare och göra läxan. Sen är det dags att sova. I mon ska jag, Emelie och Chanisara stå i cafet på våran skola, Hihi det ska bli så kul! (Hoppas jag) Gonatt♥

Duschad och fixad!

2012-09-26 21:16:00 / 0 kommentarer ..


Nyss duschade jag, Innan var jag hos Katja lite med Joel och Clara. Det gick bra på dansen! hade inte nån huvudvärk. I mon ska jag i allafall gå till skolan. Jag fikade nyss med choklad kaka och saft, Mumsii! Jag är fixad och klar till sängen strax. Ska bli gött och lägga sig lite tidigare än vanliga fall!
 
Jag ska plugga lite på no i sängen. Man ska läsa några sidor, Har läst dom typ 5 gånger. Tråkigt och läsa samma text flera gånger -.- Men så är det med f*cking läxa!
 
Jag fick veta av Emelie att vi har musik prov nästa vecka. Läskigt! Eftersom jag missade förhöret idag så .. Kan jag inte så mycket för det var mest en övnings grej idag. Haha dumma huvudvärk! Fast det var gött och sova lite på morgonen. Nu säger jag godnatt! Sov sött, see yaa tomorrow.
 

Dans.

2012-09-26 16:31:00 / 0 kommentarer ..


Om 1 och en halvtimma har jag dans och jag ska snart äta, Spagetti och körtfärssås. Sen ska jag gå till Katja, Vi ska gå till dansen med Emelie och Clara. Jag ska nog inte dansa på dansen, Ska nog bara kolla på för jag har fortfarande lite ont i huvudet. Men det kanske går över lite sen? Hoppas jag kan vara med lite i allfall ♥
 
Nyss läste jag lite ur min glitter tidning (Den som jag köpte igår). Jag fick nya plancher. Jag fick en as nice/snygg planch på Justin Bieber! "I'm A True Belieber". Sitter och kollar på den 24/7 Haha. Nu ska jag ner och äta .. äcklig mat .. Hatar spegetti och körtfärssås. Konstig jag är? ;)

..

2012-09-26 12:36:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagens outfit. Har haft på mig det hela dagen för jag tänkte ha på mig det till skolan, Men det blev ingen skola för mig idag. Jag åt nyss nudlar sen tog jag en glass, Mums! Min huvudvärk börjar komma tillbaka så jag ska nog ta en panodil. Haha jag älskar att svälja panodil, Erkänn jag e konstig? Men det är så lätt! Fast när jag är väldigt sjuk och när jag ska svälja dom spyr jag upp dom, Asså jag får inte ner dom haha! Aja men vi ses.
 

Sjuk -.-

2012-09-26 10:34:00 / 0 kommentarer ..


Idag mår jag lite dåligt. Jag har världens huvudvärk och så är jag lite yr. Fast nu mår jag lite bättre. Det känns som om jag kommer spy ibland:(. AAAH! Jag som vill gå på dansen idag! Hoppas jag blir mycket bättre sen. Får verkligen inte missa dansen. Jag missa den förra gången för att jag mådde illa. Haha varför just på onsdagar? Aja nu ska jag ta lite och äta, Min mage kurrar sönder! Jag hadde musikläxförhör idag också, Det är jag glad att jag missade! Fast jag måste ju göra om det på läxhjälpen:/ hejdå!
 

Läxa, Plugg, Prov ..

2012-09-25 21:03:00 / 0 kommentarer ..


Nu pluggar jag .. Så tråkigt. Japp om man vill klara allt så måste man göra läxan! Haha. Dom läxorna jag har nu är svenska, engelska, musik och no. Varför så mycket?
 
Jag och Emelie var hemma hos Matte förut och så kom Jonte och Kasper. Fast dom satt bara vid datorn eller spelade .. tråååk. Haha fast jag typ skrämde Kasper :D. Sen busa vi lite och så.
 
Jaa, Jag kom ju hem nyss och nu sitter jag och pluggar. Jag tog några plättar och åt förut. Mumsii. Aja nu måste jag göra läxan annars stänger mamma av datorn och tar min mobil :O. Gonatt ♥
Har inga bilder från kvällen ..

Drar ut nu.

2012-09-25 18:13:00 / 0 kommentarer ..


Nu har Emelie kommit och nu ska vi dra ut. Vi ska till Matheus och kolla på American Pie. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Amen nu måste jag gå för det regnar ute och jag bloggar via mobilen så den kommer bli blöt. hejdå! Jag andvänder mina gammla freeaky skor haha!:)
 

Shoppat!

2012-09-25 17:48:00 / 0 kommentarer ..


Jag kom nyss hem och jag köpte 3 bar byxor, en vinter jacka, en hårborste, mobil vantar och en tidning. Sen köpte mamma några saker. Det kostade 2033, haha mycket? Jag älskar att shoppa med mamma, Fast jag hatar när hon bestämmer -.- Nu eller jag menar "strax" så kommer Emelie till mig och när hon har kommit till mig ska vi dra till Matheus och Oliver och se på film, American Pie. seees!
 

Mot stan.

2012-09-25 15:05:00 / 0 kommentarer ..


Nu är jag påväg till stan med mamma. Vi ska shoppa lite och fika. Äntligen lite ensamn tid med mamma. Jag sitter i bilen nu så det är inte så lätt att blogga haha!. Igår kom min kille hem från polen, Fast han inte har vart borta så länge har jag saknat honom;D. iallafall Nu måste jag gå! 
 

Skola.

2012-09-25 08:38:00 / 0 kommentarer ..


Nu drar jag mot skolan! haha sry för kort inlägg men jag bloggar när jag kommer hem.
 

Dagens outfit.

2012-09-25 08:24:00 / 0 kommentarer ..


Hejhej!
Snart ska jag börja gå mot skolan. Jag ska möta Emelie på vägen så ska vi gå tillsammans. Hur mår ni då? Själv mår jag bra fast lite förkyld. Aja, jag ska gå halv så jag packa ner lite skolböcker och så nu. Vi ses!
 
Detta är dagens (skol) outfit.
Skjorta / Cubus
Skinn tights / Vet inte
Under skjortan har jag ett vitt linne, om man inte ser det:)
 

24/9

2012-09-24 20:14:00 / 0 kommentarer ..


Idag har det vart en awsome dag. I skolan så målade jag, Clara, Katja, Emelie och Emma oss i ansiktet. Vi skulle vara ninja black cat haha! Men en lärare sa att vi skulle tvätta bort det, Hon blev arg. Det var as svårt att tvätta bort det.
 
Efter skolan så följde Emelie och Jacob med mej hem. Vi var hemma hos mig en stund och snacka. Sen gick vi ut till alla folk. Clara o dom. Vi kollade på film hemma hos Katja, Beck - levande begravd. Den var skit läskig. Sen gick vi ut och chilla lite. Osså gick vi hem till Matheus. 
 
Nu ska jag göra läxor. Han typ 1000 läxor denna veckan och så har jag ett prov på fredag, No prov. Ska börja träna. Och så skypar jag med Emelie och Matheus. Men jag måste lägga på för jag ska gö läxa.
I mon har vi sovmorgon. Gött! På fredag ska jag och Emelie stå i ungkan. Det är typ en cafeteria på våran skolan.
 
 

Tjäääna!^^

2012-09-23 21:57:00 / 0 kommentarer ..


Tjääna allihopa! Kom hem för en halvtimma sen, Satt och kollade lite på tv innan jag gick upp till datorn. Idag har jag vart med massa kompisar. Killar och tjejer. Men dom som va hemma hos Matheus på kvällen var Jag, Emelie, Joel och Jonte. Matheus och Joel satt och spela. Jag, Emelie och Jonte satt typ och prata.
 
Då är det skola i mon också, Hade typ glömt av det. Jag vaknar halv 7 i mon för jag ska duscha. Hatar att duscha på skoldagar på morgonen, men ändå man måste vara lite frääääsh! haha. Nu ska jag ta och krypa ner i min goa säng. Ska lyssna på musik och messa lite med folk. ses!
 

Ut sen in.

2012-09-23 14:56:00 / 0 kommentarer ..


Japp, jag drog ut nyss fast jag kom in igen. Jag gick till Matheus fast han var inte hemma, Han var i Älvängen. Clara är fortfarande på ikea antar jag för hon svarar inte på mobilen. Snart kommer boysen hem från Älvängen och då ska jag vara med dom.
 
I allafall jag är hemma själv idag, Fast mamma kommer snart hem. Pappa är på fotbolls match med Pontus (lillebror). Det är så skönt att vara hemma själv. Det är så lungt och tyst, Soft. Aja men nu måste jag gå. Ska nog städa mitt rum eller läsa Julia. Chaoo!
 

Godmorgon!

2012-09-23 13:04:00 / 0 kommentarer ..


Godmorgon alla läsare!
 
Jag vaknade typ för en kvart sen och då var klockan 12:45. Omg .. Visste inte att jag kunde sova så länge. Men i allafall snart ska jag gå ner och äta frukost och kanske kolla lite på tv. Sen blire att dra ut tror jag. Clara är på ikea så hon kan jag nog inte vara med just nu, I såfall sen. Ska nog dra till Matheus och Oliver. De e roliga personer;). Jaa, Men vi ses!
 

Kvällen.

2012-09-22 23:56:00 / 0 kommentarer ..


Vi var hemma hos Matheus, Jag var den ända tjejen resten var killar. Dom satt bara och spela så det var inte så kul. Fast sen blev det roligare. Vi gick ut och gjorde lite saker. Aja orkar inte skriva så mycket, Är tvääär trött godnatt. Jag har haft en härlig lördag, Har ni?

Carly Rae Jepsen.

2012-09-22 17:36:00 / 0 kommentarer ..


Har ni hört Carlys ny skiva? Den finns på spotify och den heter This Kiss. Jag älskar hon, Jag älskar hennes röst. Hon sjunger skit bra! Här kommer en låt från hennes skiva som jag älskar ♥:)
Och en bild på hennes nya album bild :P
 
CARLY RAE JEPSEN - THIS KISS ♥

I Love You Dad! ♥

2012-09-22 17:30:00 / 0 kommentarer ..


Jag älskar dej pappa! Du är det bästa som finns mamma också såklart. Förlåt för att jag har vart lite tyken och så mot dej i bland .. Jag kan vara lite arg. Och så är det jobbigt när du tjatar hhaha -.-. Men du ska veta att jag älskar dej♥ Tack för att du blev just min pappa, Om det händer nåt så finns jag alltid där. När du är borta saknar jag dej jätte mycket. Vill aldrig att du ska bort från mej! ♥♥♥
 

HAHA FLUMMMMM!

2012-09-22 17:05:00 / 0 kommentarer ..


Omg .. Har haft så kul med Denniz, Clara, Matheus och Oliver. Haha, Vi skratta as mycket. Vi gjorde lite roliga saker. Clara var drogad och gick som en .. vet inte? Haha aa men det har vart väldigt flummmmiiiiigt idag.
 
Sen gick vi in till Katja och kolla på film, American Pie. Sen blev det krig i Katjas rum typ? Alla börja puttas och kasta kuddar. Haha det var as kul. Vissa fick damp attack ..
 
Aja men snart ska jag äta .. Vi ska grilla. Haha grilla i det här vädret? Jag vet mina föreldrar är knaaas. Nu ska jag fixa min cp mobil, Den har typ hackat. Kl 8 ska jag dra ut i gen med Clara och killarna. Clara har bandy träning och hon slutar 7, Det är därför vi ska ut kl 8. Chaoo!
 
Nu kommer massa bilder! BILDBOMB!
 
 
 
 

Mot clara

2012-09-22 13:16:00 / 0 kommentarer ..


nu måste jag skynda mej för jag ska möta clara.
 

Väntar på segaste ..

2012-09-22 12:39:00 / 0 kommentarer ..


Just nu väntar jag på den segaste Clara .. Har väntat 2 timmar på henne och hon har inte ringt! Måste nog ta och ringa henne nu. Vi ska vara med Denniz, Och Matheus tror jag. Vet inte vad vi ska göra. Men jag bloggar senare eller ikväll, Eller i morgon för jag kanske kommer hem vid 12 idag. Nu ska jag iallafall ringa bästiis. Hoppas hon svarar. Chao<3

Live While We're Young ♥

2012-09-22 12:36:00 / 0 kommentarer ..


One Driection nya låt är as bra! Den är typ min favorit låt nu. Men den har inte kommit ut på spotify en så jag måste gå in på Youtube. joobigt haha här har ni låten iallafall!
 
ONE DIRECTION - LIVE WHILE WE'RE YOUNG ♥

Trött

2012-09-22 10:02:00 / 0 kommentarer ..


Jag vakna nyss och klockan är runt 10. Idag ska jag vara med Clara efter hon har ridit. Vi ska vara ute sent idag och gå runt typ, Med Matheus och nån annan. Aja nu ska jag gå ner och äta frukost, Äggmacka. Mums!

Bäästiiis<3

2012-09-21 20:38:00 / 0 kommentarer ..


Idag har jag vart med Clara, Oliver och Matheus vi gick till ica o köpte lite godis sen gick vi till gymnasiumet och träffa några random personer. Det var två tjejer och dom va helt efterblivna haha. Så kom det en kille han vart typ drogad o full, Han ba : STCIK'!. Jag och Clara trodde han skulle slå oss så vi sprang där i från. haha! Sen har det hänt massa grejer idag .. Jag har vart lite ledsen ..Tack Clara, För att du finns på min sida och att du tar hand om mig. Aja fast jag är inte så ledsen mer. Jaa men nu ska jag kolla på film med familjen o mysa :) Ha en go fredag!

Friends!

2012-09-20 21:21:00 / 0 kommentarer ..


Hade ingen bra rubrik ..
 
Dom här två dagarna har jag mest vart ute och chillat med kompisar. Idag var jag med Clara och några andra killar. Vi typ gjorde inget speciellt, bara gick runt och snacka. Sen blev det lite bråk o sånt .. Men aa behöver inte ta upp det här .. Kommer inte säga heller. Men jag är JÄVLIGT arg på en person! A men just nu så skypar jag och så ska jag träna på so provet i mon, Omg .. prov i mon kommer faila sönder haha! Nu måste jag gå. Chaoo♥
 
Skoljoggen var ju i onsdags också. Det gick bra! Jag gick runt med Hanna och Linnea. Fast vi sprang lite. Nästa år ska jag springa. 
Skoljoggen.
 

Bloggpause ..

2012-09-19 21:13:00 / 0 kommentarer ..


Hej har det lite dåligt nu, Kommer hem sent på kvällarna och jag orkar inte blogga så mycket mer. Har många läxor också. Kanske bloggar ibland. ses !"

Videon

2012-09-18 21:24:00 / 0 kommentarer ..


Asså det där med rappvideon .. Kanske inte kommer på länge .. jag vågar inte rappa inför folk eller att folk ser mig rappa på videor för jag sjunger/rappar as dåligt! Eller jag tycker det iaf. Men aa vi får se :) Vill inte göra er besvikna

Hejhejhej ..

2012-09-18 21:20:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag här med Emelie fast hon ska hem nu :(. Forever alone nu. Men jag har blivit tsm med Kasper, Har gillat han as länge. Förut var jag med Karin, Emilia, Amanda o Amanda. Vi gjorde inget speciellt vi kollade på Karins handbolls träning. Med aa nu måste jag gå för jag ska följa Emelie. puss♥

Plugga!

2012-09-18 16:05:00 / 1 kommentarer ..


Nyss duschade jag och nu ska jag plugga lite på so provet. Och så väntar jag på några sms. Vill vara med nån men ingen svarar! Aja detta blev ett kort inlägg för jag har inte så mycket att skriva om. Chaoo!

17/9.

2012-09-17 21:24:00 / 0 kommentarer ..


Jaa, Nu på kvällen kollade vi på film hemma hos Matheus. Vi var typ 8 st. Det var sådär kul. Vi kollade inte direkt på film det var värsta kaoset haha! Har inget mer att berätta. Joo .. Jag har gjort slut med Geovanni .. Asså jag kände inte lika mycket känslor om han. Men jag vill ju vara vän med han! Men han skicka ett as taskigt sms förut så aa det är över .. Nu ska jag göra läxan.
Victor ;)
Aww tack Arvid ;*

Emelie.

2012-09-17 16:32:00 / 0 kommentarer ..


När jag kom hem efter skolan pluggade jag och Emelie hemma hos mig. Vi gjorde svenska läxan, Och jag tränade på vårat so prov som vi har på fredag. Sen gick vi ut och satte oss på ett berg och käka kakor. Vi orkade inte sitta där mer så vi knackade på Jakob fast han var inte hemma. Nu sitter jag och Eme i mitt rum jag äter och hon åker på min datastol haha!. Aja, Nu måste jag gå för jag ska äta klart och Eme vill göra nåt på datorn tror jag .. ♥

Idag.

2012-09-16 17:18:00 / 0 kommentarer ..


Idag har jag vart med Clara, Joel, Matheus och Katja. Jag och Clara gick till gymnasiumet vi ville kolla på en innebandy match. Dom andra gick hem till Joel och hoppade på hans studsmatta. Jag gillar inte innabandy men vi hade inget att göra. Nyss kom jag hem då, Jag var hemma hos Matheus. Alla vi kollade på film hos han. Först satte vi på American Pie fast sen ville alla se Projekt x. Den var inte så bra. Aja snart ska jag äta. Haha jag ville blogga ist för att gå ner och äta så jag gjorde dom här inläggen först. Nu ska jag iaf ner och äta!:)

Emelie har sovit över.

2012-09-16 17:14:00 / 0 kommentarer ..


När vi kom hem från liseberg så var vi hemma hos Joel och kollade på film till kl 12. Efter det så följde Emelie med mig hem, Hon skulle sova över. Så vi kolla på en film i mitt rum och åt choklad. Vi kollade på LOL. Aa sen låg vi uppe hela natten och prata på skype (på mobilen) med en kille som heter Hampus, Som är kär i mig. Fast jag gillar inte han. Jag somna runt 5 och Emelie fortsatte att skypea. Hon somna kl 6. En awsome helg har jag iaf haft! Kärlek till er alla som har gjort min helg till den bästa ♥♥

Liseberg.

2012-09-16 17:09:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag berätta lite om gårdagen. Jag var på Liseberg med 9 pers. Orkar inte säga upp alla. Men det var tvääär kul haha. Vi åkte allt möjligt och jag blev as blöt när vi åkte flumeride. Sen åkte jag sagoslottet med Geovanni♥. Vi är tsm :D. Älskar han!<3 Aa nu ska jag lägga ut lite bilder sen måste jag ner och äta. Bloggar efter jag har ätit, vad jag har gjort idag. puss
Lisebergsbanan.

Flumeride med Clara o Joel.

Göteborg.

Åker göteborgshjulet. Kändes som vi skulle ramla ner xD

Älskling ♥

Göteborgshjulet, Joel o Clara.

Joel o Emelie äter.

Kålerado.

 

Måste fixa mig.

2012-09-15 10:14:00 / 0 kommentarer ..


Kl 1 åker jag mot liseberg med mina kompisar och vi kommer hem runt 9. Ni får se bilder och sånt i mon. Aja nu ska jag dsucha sen äta frukost, fixa mej. Ha en trevlig lördag!

Kvällen.

2012-09-14 20:05:00 / 0 kommentarer ..


Jag och Emelie gick ner till torget förut, Jag skulle ladda på mitt busskort till i mon. Hon skulle hämta ett paket. Sen skulle jag in på ica och köpa nån sås för vi skulle grilla. Nu på kvällen var vi med Joakim och Hampus. 
 
Snart ska jag se flirting with forty. Jag såg inte klart den förra gången. Jag och Emelie tog lite bilder också, Dom blev nicea. Nu ska jag gå ner och hämta chips sen ska jag börja kolla på filmen. chaoo! 
 
Kanske inte hinner blogga på morgonen i mon, Kanske inte på hela dagen för jag ska till liseberg. ♥
Jocke.

14/9.

2012-09-14 14:56:00 / 0 kommentarer ..


Jag kom hem från skolan typ för 1 timma sen. Fast jag gick inte direkt hem. Jag, Clara och Katja gick till Joel och frågade hur han mådde idag. Han mår iaf bra! Och han ska med i mon. Snart ska jag dra ut, Jag ska till Katja. Vi kanske ska se på film hos henne sen. Och så ska jag kanske sova över hos Katja i dag för vi ska åka till lise i mon tsm med alla andra.
 
Jag har skaffat Viddy så sök på Amanda Larsson om ni vill följa mej:)

Go kväll!

2012-09-13 21:19:00 / 0 kommentarer ..


Nu ikväll var jag med Emelie,Eros och Amanda. Vi bara gick runt och snacka. Haha vad annars ska man göra? leka med barbie eller? Haha nää men vi gick till ica o köpte dricka. Omg .. har haft shorts på mig och mina ben är som is. Måste till elementet. haha. åhh! I mon kommer kanske Geovanni till nödinge! Kommer bli överglad. Nu ska jag äta mina cola godisar sen ska jag göra läxan, Efter läxan ska jag lägga mig och läsa. Gonatt ♥
Efter skolan var jag med Joel och dom. Joel är sjuk så vi gick hem till han och typ hjälpte han. Krya jolle! Hoppas du blir frisk på lördag! Du får inte missa lise.
Krya!♥
Coooooola !!

Såååå tråkigt !

2012-09-13 15:51:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag här och messar massa folk "Ska vi vara med varann?" haha vill vara med någon men ingen svarar. Har nyss duschat för jag hade jumpa och jag orkar inte duscha där (gör aldrig det!) Så äckligt. Egentligen skulle jag vara med Clara, Emelie o Katja men det känns som om dom inte vill vara med mej. Om 2 dagar ska jag till liseberg med dom. Ska bli så kul! Och då ska jag träffa Geovanni:D. Nu ska jag gå och borsta håret. Byee.

9/12.

2012-09-12 20:58:00 / 0 kommentarer ..


Efter skolan gick jag och Amanda hem till mig. Jag skulle äta toast. Såå gott! Sen gick vi till Denniz. Hans hund är så söt ♥. haha! Aa Sen skulle Amanda gå hem till berit så fick hon pengar så gick vi till mc. Fast jag åt inget där, Inte Denniz heller, Bara Amanda hon tog en burgare ;). Idag hade jag dans .. Eller jag kom nyss hem från dansen, Det var så hårt! Sabi plågar oss haha! Han ba 10000 armhävningar, 30000 situps. Det var sådär jobbigt. Och så fick vi lära oss en ny dans. That's fun! Jag duschade nyss så jag sitter med handuken i håret, Så som tjejer brukar ha. Ska ta ut den och borsta håret. Sen kanske jag ska ta och läsa lite o sova. Godnatt. ♥

Home Home ..

2012-09-11 19:44:00 / 0 kommentarer ..


Ja, Jag och Emelie fick tag i Joel förut. Det tog lång tid! Men vi mötte han nere vid busse. Fan vad ont jag har i mina ben. Har typ gåt hela dagen. Jag, Emelie och Joel var med Katja och Matte också, Men dom skulle kolla på film med aa alla dom andra killarna och jag orkade inte vara med så jag frågade Linnea om vi kunde vara med varann, Ooo det gick :D. Jag och Linnea gick runt och prata lite. Hemlisar. Jao, nu ska jag äta upp min macka sen ska jag göra läxan. Chaoo! ♥
Linneas snygga o nya skal.




Ny skolväska.

2012-09-11 15:22:00 / 0 kommentarer ..


Detta är min nya skolväska. Ni kanske inte ens visste hur min gamla väska ser ut? Aaa mamma kom hem från Cypern i går så jag tror den är köpt där. I love it!♥
Tack mammiii<33

Hemma hos mig.

2012-09-11 15:18:00 / 0 kommentarer ..


Nu är Emelie hemma hos mig. Vi har typ inget att göra för det ragnar ute. Vi väntar också på Joel som kommer kl halv 4 eller kl 4. Giovanni kommer kanske också, Det är Joels kompis som är as snygg hihi. När dom har kommit kanske vi ska se en film. Vet inte vilken? Nu ska jag ta och kolla fejan! (facebook)

Vart med Annie;*

2012-09-10 20:29:00 / 0 kommentarer ..


Idag har jag vart med Annie. Vi var med Matte och Oliver också. Vi åkte moppe ner till lidl sen åkte vi runt. Vi gjorde inte så mycket. Nu på kvällen åkte vi till Joel. Och .. Idag år jag pizza :D Tog en hawaii (som vanligt) Nu ska jag kolla på film och äta mentos och chips. Jag sak se flirting with forty. Har lånat den från Annie. omg .. i mon sak jag ta spruta i skolan. Det är den sista sprutan på den dära livmoden sprutan. Efter det är de fotografering:D Shiiet vad kul!. hejdå♥

Väntar ..

2012-09-10 15:08:00 / 0 kommentarer ..


Just nu väntar jag på Annie. Medans jag väntar äter jag nudlar, That's good! Vet inte än vad jag och Annie ska göra. Kanske åka upp och kolla på Musses match. Tror dom har match idag. Aaa i skolan idag var det bra. Spanskan var inställd så jag hade håltimma, De bra. Håltimma är lite tråkigt i bland men jag gick runt med Emelie (björkman). Nu måste jag äta upp mina nudlar. Annie kommer snart för hon slutar halv 4. Haaha tog bara en random bild :) Har inte tat direkt några bilder i dag. ♥puss♥

Godnatt läsare.

2012-09-09 21:06:00 / 0 kommentarer ..


Nu är det dags att sove för mig!
I mon är det skola. Annie ska skjutsa mig till skolan haha jag orkar inte gå. Jo det gör jag men aa jag ville det. A orkar inte blogga just nu, Har as ont i bena. Jag, Joel och Emelie gick till Clara. Det är tvääär långt. Aja natti ♥

Moppe.

2012-09-09 16:17:00 / 0 kommentarer ..


Idag har jag ju vart med Annie. Vi åkte moppe ner till mc sen åkte vi till Musse. Så hämtade vi han sen åkte vi upp till vimmersjön. Vi skulle kolla när några spelar fotboll. Aa sen åkte vi runt lite. Annie skulle hem och äta. jag och Musse gick förbi cirkusen, Cirkus skratt är ju typ där nere vi rampen. Aa vi gick görbi entre och vi fick gratis biljetter så vi gick in och kollade. Det var nice. Nu ska jag äta och sen kommer Annie. chaoo!

Godmorgon Svergie ;)

2012-09-09 11:12:00 / 0 kommentarer ..


Hej och Godmorgon!
I går kväll kollade jag och Jennifer på film "ensamn hemma", Den var ruuulig. Nyss åt alla frukost och nu sitter vi på doms altan och pratar. Mina fötter är as kalla!. Aja snart ska jag åka hem. När jag kommer hem ska jag vara med Annie. Hon har fåt sitt moppekörkort nu så hon ska skjutsa mej. Hihi vad kul. Så dagens planer är att vara med Annie, Vet inte vad vi ska göra. Ses ikväll chao!

Äter Mat.

2012-09-08 17:47:00 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag och Jennifer o äter. Jag har ätit klart, Vi åt potatis och biff o brun sås. Det var gott. Nu eller jag menar när Jenfa har ätit klart ska vi ut och hoppa studsmatta, Dom har en en studsmatte. That's cool. Nu måste jag gå. chao!

Favorit låt.

2012-09-08 16:17:00 / 0 kommentarer ..


Detta är min favorit låt just nu. Den är as bra!!
 
Nause - Hungry Hearts ♥

God morgon.

2012-09-08 14:32:00 / 0 kommentarer ..


Godmorgon eller om man ska säga godförrmiddag?
Igår var det ganska kul. Först var det kul men sen var det kaos. Men iallafall jag hade iaf lite kul. Japp alla vakna typ kl 7 i tältet sen började vi plocka i hop och sånt. Det var Chips,popcorn,godis,ostbollar och salta pinnar överallt. kaos? Aja sen gick jag hem vid 8 så sov jag till 2 och nu sitter jag här fortfarande trött. Nu ska jag ner och äta frukost och fixa mig. Snart ska jag till Jennifer♥ Såklart det var kaos i tältet det var fan 13 pers där inne, och det är ett 8-mannar tält. Haha men alla fick plats :)
Blev inte så många bilder. Andvände typ inte den haha. Nu ska jag kolla fb jag har 29 händelser som måste kollas!

Utklädd till tjej ..

2012-09-07 18:42:00 / 0 kommentarer ..


HAHA rubriken är lite konstig men jag ska berätta varför. Min kompis Matheus klädde ut sig till tjej och sa att han var Claras kusin. Bilder kommer ni få se här nere. Aaa iallafall vi gick ner till torget och Matte var fortfarande klädd som en tjej, Alla typ stirrade konstig på han. Men asså vi skulle lura Joel. Och så skulle vi köpa snacka o läsk till ikväll. Nyss duschade jag. Snart ska jag gå till Katja, Sen ska alla sätta upp tältet. På kvällen ska vi göra lite bus också. Haha det ska bli kul. Nu måste jag gå. Ska packa. Chaoo!
Lägger inte ut bilder det är taskigt, Och han vill inte.

Tälta.

2012-09-07 14:01:00 / 0 kommentarer ..


I kväll ska jag tälta med några kompisar, Tills i mon. Nu måste jag gå och packa sen äta. Det blir ingen mer bloggning idag. Isåfall bloggar jag i mon och ni får se bilder och allt. Bye<33

Skypear.

2012-09-06 21:16:00 / 0 kommentarer ..


Nu skypar jag med Jenfa! (Jennifer). Ska snart sova. Längtar tills i mon ska till Skepplanda med Emelie och Clara, Kanske Joel. Sen på kvällen ska vi tälta. Omg .. Ska bli så kul i helgen. Och på lördag ska jag åka till Jennifer och sova över hos henne. Det kommer bli den bästa helgen på länge!<3 Aja nu ska jag sova så jag blir pigg i mon!

Foooood.

2012-09-06 18:32:00 / 0 kommentarer ..


Nu har jag ätit pannkakor. Har typ inte gjort så mycket i dag efter skolan. Bara vart hemma o kollat på tv och bloggat såklart. Har haft ont i huvudet, Men nu är det typ över. Det var kanske för jag åt? Har inte ätit eller druckit så mycket idag. Itte bra! Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, Sen ska jag fixa lite saker. 

Favvo låt.

2012-09-06 16:16:00 / 0 kommentarer ..


Detta är min favorit låt än så länge! :)
 
Justin Bieber - Be Alright ♥

Torsdag 6/9.

2012-09-06 16:04:00 / 1 kommentarer ..


Var skit trött på morgonen idag innan skolan, Hade också ont i huvudet hela dagen men jag klarade mig ändå. Nu är jag hemma och har tat en panodil. Snart kommer pappa hem och då ska han göra pannkakor. Mumsii. Haft as kul i skolan med Cissi. Älskar henne hon är så glad och vill göra lite busiga grejer, Det är de jag gillar med hon, Vill ha sånna kompisar som Cissi <3. 1 dag kvar i skolan sen får man sova! Vet inte om jag orkar i mon, Kanske ska vara hemma i mon för jag mår lite dåligt nu men vem vet? Jag kanske blir bättre i mon. Hejdå ♥

Hemma ♥

2012-09-05 21:14:00 / 0 kommentarer ..


Jag måste bara säga att .. Jag älskar att dansa :D <3. Aja nu har jag kommit hem och duscha, Sen ska jag äta en macka. Efter det tror jag att jag ska sova sen sova. Längtar till fredag;) Säger inte vad det är än.
Kanske lägger upp en video där jag dansar nån gång :)

DANCE!

2012-09-05 17:22:00 / 0 kommentarer ..


Nu är det dags för dans. Jag ska möta Clara nu, Sen ska vi möta Joel. Dom går också där. Men nu har jag as brottom. Bloggar när jag kommmer hem.

Trött som fan.

2012-09-05 16:31:00 / 0 kommentarer ..


Är as trött och jag ska dansa om 1 och en halvtimma. Ska nog sova lite nu. Idag i skolan var det typ en kille som tappa andan och ambulansen kom:O Stackarns han! Det blir ett kort inlägg för jag orkar inte blogga nu.

Godnatt läsare.

2012-09-04 21:49:00 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska läsa innan jag går och lägger mig. Sen lyssnar jag ju på musik, Jag somnar bättre då. Längtar till i mon. Dansen börjar i mon, Det ska bli skit kul! Fast jag hatar uppvärmingen, As jobbig. Aja godnatt. ses i mon.

Dagens Outfit.

2012-09-04 19:19:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagens outfit. Vet inte om jag har haft det förut? Men aja det här hade jag på mig idag iaf!
 
Linne / Lindex
Mjukis / h&m
 

Home Agian.

2012-09-04 19:06:00 / 0 kommentarer ..


Nu är jag hemma igen och jag ska snart äta hamburgare. Dom andra skulle se en film, The women in black. Orkar inte kolla på film. Vrf kolla på film när det är fint väder? Aja, jag o Emelie, Clara och Katja åkte buss ner till torget förut för att möta Joel. Så träffade vi han där nere sen åkte vi buss upp till börsa igen. Haha och då gick Joel och jag av, och Katja, Emelie och Clara satt kvar och åkte iväg. Så står jag och Joel där och säger "vafan!". Jag och Joel gick hem till han sen kom ju dom andra. Dom tog ju bussen tillbaka. Haha aja ville bara berätta det. Det var typ det ända vi gjorde, Annars hoppade vi på Joels studsmatta. Nu ska jag äta. Chaoo ♥!
Bilder från idag! ;*


Home From School.

2012-09-04 15:42:00 / 0 kommentarer ..


Nu är jag hemma från skolan och jag ska snart dra ut till Emelie och Clara. Jag vet att det regnar men vi väntar på Joel, Vi ska kanske kolla på film hemma hos han. Och hans kompis kanske kommer. Nu äter jag nudlar och ska snart ut. Försöker skynda mig. Aja ses!

sovmorgon.

2012-09-04 07:48:00 / 0 kommentarer ..


hej! Jag kom nyss ut från duschen. Ville duscha idag fr det var ju sovmorgon. Så jag gick typ upp halv 8. vi börjar 9. Emelie är påväg hem till mig också, Vi ska va lite hos mig eller aa.Nu ska jag dra och äta mig frukost. Så vi ses efter skolan eller ikväll. !!!

Dagens Outfit.

2012-09-03 21:08:00 / 0 kommentarer ..


Detta är dagen outfit hade på mig det i skola i dag.
 
Skinntights / Lindex
Tröja / Cubus

Funny day!!

2012-09-03 21:03:00 / 0 kommentarer ..


Idag har det vart sådär kul. Jag var med Emelie och Clara fast vi gjorde inte så myclet för Clara skulle till stallet. Då gick jag och Emelie runt i börsa sen träffade vi Joel. Så hoppa vi studsmatta o sånt. Så jag har inte gjort nåt speciellt idag. Bara vart med kompisar (som vanligt). I mon ska jag vara med samma perssoner typ. Här kommer lite bilder från idag.

Snabb bloggning.

2012-09-03 15:39:00 / 0 kommentarer ..


Det här får bli ett litet och snabbt inlägg. Jag ska snart dra ut till Emelie och Clara vet inte om alla killarna ska vara med. Nu ska jag gå ner och äta macka för jag är hungrig. Äcklig mat i bamba duvet. Bloggar ikväll puss<3
Det är lite dåligt med bloggningen nu det sista men det är bara för skolan har börjat. Jag kan ju inte blogga i skolan. Och aa läxor och sånt. :/

Skola i mon då .. :(

2012-09-02 19:24:00 / 0 kommentarer ..


Nyss kom jag hem. Jag gick ut igen till Emelie, Joel, Jonte, Matte och Jakob. Vi var hemma hos Joel och dom satt bara vid datorn o jag o emelie tog kort på dom haha. Kan inte lägga ut några bilder just nu. Jag var tvungen att gå hem kl 7 för det är skola i mon och jag vill sitta lite vid datorn.  Och så ska jag äta pringels .. Dom gör mig glad:D hejdå!!

Tråkigt väder ..

2012-09-02 15:50:00 / 1 kommentarer ..


Japp jag gick hem till Emelie efter frukosten. Jag, Clara, Emelie och såklart Joel skulle kolla på film hos Emelie. Filmen hette "bad teacher". Den var sådär bra:). Sen gick vi ut. Det finns ju inget att göra i det här vädret. Så dom ville gå in till Joel och kolla på film, Men det ville inte jag så jag stack hem. Jag har fortfarande Kaspers jacka, Ska lämna den i skolan i mon. Just nu håller jag på och läser lite bloggar, Jag är ju inne på blogglovin. Snälla följ mej där! Aja, Nu ska jag gå ner och äta spagetti o körtfärssås. Hihi :)
Här är lite bilder från idag, Eller från förrmiddan.






  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!